فراری

پتنت جدید فراری به پیشرانه هیدروژنی خاصی اختصاص دارد که قوانین فیزیک را نقض کرده زیرا تنها خروجی اگزوز آن آب است!

هر روز بر تعداد شرکت‌های بزرگی که دست از پیشرانه‌های درون‌سوز می‌کشند و به دنبال راه‌حل‌های جدید حمل‌ونقل هستند، افزوده می‌شود. دلیل این کار نیز خطرات مهمی است که آلاینده‌های کربنی برای زمین به وجود می‌آورند و منشأ اصلی آن‌ها نیز سوخت‌های فسیلی هستند.

فراری به عنوان شرکتی پیشتاز در زمینه تولید سوپراسپرت‌ها، پیشرانه جدیدی را اختراع کرده که می‌تواند راه را برای به‌کارگیری تکنولوژی‌های پاک‌تر هموار کند. چندسال است که قوای محرکه برقی بیشترین اخبار خودرویی جهان را به خود اختصاص داده‌اند هرچند برخی برندها نیز روی راه‌حل‌های دیگر ازجمله پیشرانه‌های هیدروژنی کار می‌کنند.

فراری اخیرا یکی از مهم‌ترین اختراعات خود در زمینه قوای محرکه پایدار و بدون آلایندگی را ثبت کرده است. در واقع ما درباره پیشرانه‌ای صحبت می‌کنیم که با هیدروژن کار می‌کند. این برند ایتالیایی برای اولین بار این کار را انجام داده است و همین موضوع توجه زیادی را به خود جلب می‌کند.

جدا از خودروهای برقی، قابل‌اعتناترین گزینه برای تولید خودرویی بدون آلایندگی استفاده از هیدروژن خواهد بود.

سوخت‌های بدون آلایندگی می‌توانند باعث خنثی‌سازی استفاده از بنزین شوند، سوختی که به‌طور قابل‌توجهی روی محیط‌زیست تاثیر منفی دارد. به همین دلیل شرکت‌های خودروسازی به دنبال سوخت‌های جایگزین هستند و می‌خواهند در عین کاهش اثرات زیست‌محیطی به سمت منابع انرژی پایدار و تجدیدپذیر حرکت کنند.

پیشرانه هیدروژنی فراری به‌طور قابل‌توجهی آلایندگی دی‌اکسیدکربن را کاهش داده و از ویژگی خاصی بهره می‌برد که برای طرفداران سرعت اهمیت خواهد داشت. ما درباره صدای پیشرانه بنزینی صحبت می‌کنیم چراکه نیروگاه هیدروژنی فراری صدای جذابی خواهد داشت و همچنین به دلیل نبود باتری کاهش وزن محسوسی را تجربه خواهد کرد. علاوه‌بر این، پیشرانه هیدروژنی فراری پرفورمنس قابل‌توجهی دارد و طرفداران سوپراسپرت‌های ایتالیایی را راضی می‌کند.

اگرچه طرح گرمایی این پیشرانه نتوانسته توجه دیگر شرکت‌های خودروسازی را جلب کند اما باید گفت طرح فراری مزیت جاگذاری تانک‌های هیدروژن را دارد زیرا به حالتی بسیار خاص و متمایز در ساختار خودرو قرار می‌گیرند. همچنین طراحی و جانمایی کلی پیشرانه به‌صورت معکوس صورت گرفته و نمونه بارز این موضوع سرسیلندر، میل بادامک‌ها و سوپاپ‌ها هستند که در بخش زیرین قرار دارند و میل‌لنگ هم در موقعیت پایین‌تری نصب می‌شود.

جدا از برخی مزیت‌های پیشرانه هیدروژنی فراری، مشخصات نیروگاه موردبحث می‌تواند چالش‌های زیادی هم داشته باشد؛ به عبارت دیگر، این پیشرانه به راحتی می‌تواند صنعت خودرو را به دلیل احتمال وجود مشکلاتی در روان کاری و گردش روغن روی گردان کند.

خودروسازان احتمالا مجبور خواهند بود زمان و منابع زیادی را صرف رفع چنین چالش‌هایی بکنند تا درنهایت پیشرانه هیدروژنی یادشده راهی خط تولید شود. پیشرانه فراری از کارتل خشک و روانکاری تحت‌فشار استفاده می‌کند.

در این نوع طراحی، سه پمپ‌روغن برای عدم گیر افتادن روغن در محفظه احتراق به‌کار گرفته می‌شود. با دقت بیشتر در جزئیات می‌توان نتیجه گرفت به لطف این کمپرسورهای گریز از مرکز که با نیروی برق کار می‌کنند، دستیابی به سوپرشارژینگ پیشرانه میسر است. این انرژی می‌تواند توسط موتوری برقی در اکسل جلو یا توربو به دست آید. نوآوری‌هایی از این دست در حرکت صنعت خودرو به سمت راه‌حل‌های پاک‌تر بسیار مهم هستند چراکه درنهایت باعث تولید پیشرانه‌های بدون آلایندگی می‌شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =